© Meijerink installatiewerken - 2013 
Uiteraard werken wij alleen met A-merk materialen, krijgt u panelen met een hoog rendement en zorgen wij voor deskundige installatie.  Geen dak is namelijk hetzelfde. Om optimaal rendement te behalen adviseren wij u graag over de beste plaats en hoeveelheid panelen. Heeft u interesse?
Wij instaleren Zonnepanelen

Zonnepanelen (PV-panelen) zetten het zonlicht om in elektriciteit (zonnestroom). Het is een gemakkelijk toepasbare en milieuvriendelijke techniek om elektriciteit op te wekken. Teveel opgewekte elektriciteit kan eenvoudig aan het elektriciteits net worden geleverd. Ook zijn er steeds meer producten op de markt waarbij zonnecellen geïntegreerd worden in bouwmaterialen, zoals dakbedekking, gevelpanelen of dakpannen.
Zonnecollectoren

Een zonnecollector of zonneboiler gebruikt de energie van de zon om water te verwarmen dat gebruikt wordt in de keuken of de badkamer. Een zonneboiler is een aanvullend systeem op de verwarmingsketel. Het apparaat wordt niet gebruikt voor de verwarming van een woning. Daarvoor is een zonneboilercombi nodig.
Subsidie regeling